احمد تجری در گفتوگو با خبرنگار مانا در خصوص برنامههای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جهت ایجاد زیر ساختها در مناطق نمونه گردشگری دریایی و ساحلی اظهار داشت: وزارت میراث فرهنگی در ارتباط با توسعه و ایجاد زیرساختهای گردشگری مناطق نمونه گردشگری دریایی و ساحلی که یکی از مصادیق تأسیسات گردشگری را شامل میشود، درخواستهای سرمایه گذار بخش خصوصی و صدور موافقت تأسیس و همچنین تصویب طرح جامع و تفصیلی آنها در مراجع استانی و ستادی بررسی و پیگیری میکند.
مدیرکل سرمایه گذاری، زیرساختها و مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در ادامه گفتههای خود با اشاره به اینکه تا کنون حداقل فاز نخست ۶۳ منطقه نمونه گردشگری به بهره برداری رسیده است، بیان داشت: تعداد ۳ منطقه از ۶۳ منطقه، مربوط به مناطق نمونه گردشگری دریایی و ساحلی است.
وی خاطرنشان ساخت: همچنین با ارائه بستهها و فرصتهای سرمایه گذاری در مناطق نمونه گردشگری ساحلی و دریایی برای معرفی به سرمایه گذاران دارای اهلیت، به منظور ایجاد تاسیسات گردشگری وفق آییننامه اجرایی مناطق نمونه گردشگری اقدام شده است.
این مقام مسئول در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، خاطرنشان ساخت: در این چارچوب در سال ۱۴۰۳ برای ایجاد و توسعه زیرساختهای مورد نیاز و ساماندهی سواحل شمال و جنوب کشور به منظور انجام و تکمیل مسیرهای دسترسی، گاز رسانی، برق رسانی و آب رسانی برای تعداد ۴۹ پروژه ملی و ۴۵ پروژه استانی در استانهای ساحلی پیش بینی تامین اعتبار شده است.
تجری اظهار امیدواری کرد: با تسهیلات در نظر گرفته شده برای سرمایه گذاری در سواحل و دریاهای کشور به منظور دستیابی به اهداف تعیین شده در سیاستهای کلی نظام مبنی بر توسعه اقتصادی دریا محور، شاهد افزایش سرمایه گذاران بخش خصوصی در حوزه توریسم دریایی و ساحلی کشور باشیم.
وی یادآور شد: با توجه به ظرفیتهای منابع آبی استانها، در مجموع تعداد ۲۸۴ بسته پیشنهادی سرمایه گذاری گردشگری در کشور شامل تعداد ۱۲۲ بسته مربوط به سواحل دریایی و تعداد ۱۶۲ بسته در حاشیه منابع آبی، پشت سد، حاشیه رودخانهها و تالابها تدوین شده است.