۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷

رکورد تولید میگوی پرورشی در خوزستان شکسته شد

مدیر کل شیلات خوزستان از شکسته شدن رکورد تولید میگوی پرورشی در ۳۰ سال اخیر در استان خبر داد و گفت: این مهم در سایه تلاش و تخصص کارشناسان و تدبیر و مشارکت فعال بخش خصوصی در راستای ایجاد جهش تولید بصورت پایدار محقق شده و این امر نشان از ظرفیت فنی و توان بالای تولیدی استان دارد.
کد خبر: ۱۰۱۰۷۴

رکورد تولید میگوی پرورشی در خوزستان شکسته شد

 

به گزارش خبرنگار مانا، دکترمرتضی سوری با اعلام این خبر به رسانه‌ها گفت: با توجه به سیاست‌های دولت در حمایت از بخش خصوصی و رفع موانع تولید، با رشد حدود ۳۶ درصدی سطح زیرکشت، در مساحت بیش از ۸۱۹ هکتار در قالب ۸۰۶ استخر، با رقم بیش از دو هزار و ۴۰۰ تُن موفق به ثبت رکورد تولید میگو در ۳۰ سال اخیر شدیم.
وی با بیان اینکه بزرگترین و اولین مجتمع پرورش میگوی کشور در سال ۱۳۷۲ در منطقه چوئبده آبادان شروع به فعالیت کرد، مقدار بچه میگوی ذخیره سازی شده در مزارع پرورش میگوی استان را نسبت به سال گذشته با رشد ۷۱ درصدی، ۱۴۱ میلیون قطعه بچه میگو اعلام کرد.
دکتر سوری ادامه داد: استان خوزستان با توجه به ظرفیت‌های بالقوه فراوان و شرایط اقلیمی متنوع در زمینه تولیدات آبزی پروری در کشور از رتبه اول تا دوم برخوردار است و همچنین در سال ۱۴۰۲ به رتبه اول برداشت از منابع آب‌های داخلی به میزان ۱۶ هزار و ۸۴۰ تُن آبزی توسط صیادان محلی دست پیدا کرد.
وی تصریح کرد: ظرفیت‌های شیلاتی استان خوزستان بی‌نظیر است و برخی از این استعداد‌ها به عرصه ظهور و بهره برداری رسیده است و با توجه به محدودیت استفاده از منابع آب شیرین تلاش بر این است با کمک شرکت‌های دانش بنیان و با افزایش  بهره وری از سطح و اصلاح الگوی کشت و مکانیزاسیون مزارع و ایجاد تنوع گونه‌ای میزان تولیدات شیلاتی را بصورت پایدار و بصورت قابل توجهی افزایش دهیم.
به گزارش مانا، صنعت پرورش میگو در خوزستان در ابتدای دهه ۷۰ در زمان روی کارآمدت دولت سازندگی، با سرمایه گذاری ثابت ۱۰۰ میلیارد ریال در منطقه شوره‌زار چوئبده در نزدیکی دهانه آبراه بهمنشیر پایه گذاری شد.
شیوع بیماری لکه سفید در مزارع پرورش میگوی چوئبده در سال ۱۳۸۲، این صنعت را با چالش‌های زیادی روبه‌رو کرد به‌طوری‌که پرورش دهندگان میگو ناچار شدند مزارع خود را برای کنترل و مهار بیماری کشنده لکه سفید، آهک‌پاشی کنند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار