دکتر مرتضی سوری در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: شرایط برای سرمایه گذاری اوقاف در مناطق ساحلی و فراساحلی خوزستان فراهم است و بر استفاده بهینه از این فرصتها در زمینه تکمیل زنجیرۀ ارزش آبزیان و اقتصاد دریا محور به ویژه ایجاد مراکز تکثیر و نرسری ماهیان دریایی و میگو و پرورش ماهی در قفس در خوزستان متمرکز خواهد شد.
وی با اشاره به ظرفیتهای حوزه آبزی پروری استان خوزستان بر فعال سازی همه ظرفیتها با مشارکت اوقاف و شیلات تاکید کرد.
مدیرکل شیلات خوزستان افزود: در سالی که مزین به جهش تولید با مشارکت مردمی است تحقق برنامه هفتم توسعه و حضور مردم در اقتصاد دریامحور و آبزی پروری در دستور کار است.
دکتر سوری بیان کرد: خوزستان از ظرفیتهای بالای شیلاتی برخوردار است و میبایست برای تأمین آبزیان با توجه به محدودیتهای آب شیرین در حوزه آبزی پروری فعالیتهای ویژهای در حوزه اقتصاد دریا پایه صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه شرایط برای سرمایه گذاری اوقاف و امور خیریه خوزستان فراهم است، بر استفاده بهینه از این فرصتها در عرصه تکمیل زنجیرۀ ارزش آبزیان و اقتصاد دریا محور به ویژه ایجاد مراکز تکثیر و نرسری ماهیان دریایی و میگو و پرورش ماهی در قفس در مناطق ساحلی خوزستان تاکید کرد.
وی گفت: پس از ارزیابی طرحهای پیشنهادی شیلات خوزستان، کمیسیون سرمایهگذاری سازمان اوقاف و امور خیریه نسبت به اجرای برنامههای راهبردی در حوزه اقتصاد دریا محور و آبزی پروری اقدام خواهد کرد.
مدیرکل شیلات خوزستان به قابلیتهای بالقوه استان در نوار ساحلی خوزستان برای آبزی پروری و ایجاد اشتغال مولد اشاره کرد و افزود: تولید میگوی پرورشی در مناطق ساحلی خوزستان به خصوص هندیجان از مزیت بالایی برخوردار است.
دکتر سوری بر جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در مناطق ساحلی خوزستان با استفاده از مشوقها و تسهیلات ارزان قیمت بانکی در بخشهای آبزی پروری و اقتصاد دریامحور تاکید کرد.
استان خوزستان ۵۰۰ کیلومتر سواحل دریایی، آبراهی و رودخانهای دارد.