به گزارش مانا، خیرالنساء امیری گفت: در راستای توسعه زیرساختهای گردشگری و با محوریت حمایت از چرخه زنجیرهای گردشگری خوراک در استان، رستوران سنتی خلیج با حضور مسئولان محلی در شهرستان چابهار به بهره برداری رسید.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی چابهار افزود: این رستوران با سرمایهگذاری بخش خصوصی و اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال و مساحت ۵۵۰۰ مترمربع افتتاح شده است.
وی ادامه داد: با بهرهبرداری از این رستوران زمینه اشتغال ۳۰ نفر به صورت مستقیم فراهم شده است که هم در ترویج گردشگری خوراک و هم کاهش نرخ بیکاری در منطقه تأثیر بسزایی دارد.
به گفته امیری، گردشگری خوراک یکی از انواع گردشگریهای جذاب و پرطرفدار است که ایجاد این گونه رستورانها میتواند نقش مهمی در رونق آن و آشنایی گردشگران با انواع غذاهای سنتی در سواحل مکران ایفا کند.
وی تصریح کرد: سواحل مکران دارای ظرفیت بالایی در حوزه غذاهای دریایی است که میتواند به عنوان یک جاذبه گردشگران را به سوی خود جذب کند.