به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر مجید علینازی با اشاره جایگاه این بنادر در عرصه تخلیه و بارگیری کالا اظهار داشت: با توجه به اهمیت منطقه عسلویه از لحاظ صادرات و بویژه صادرات گاز شرایط برای توسعه ناوگان دریایی و خدماتی آب های این منطقه فراهم می شود.
علیناز بیان کرد: با برنامه های زیربنایی و بررسی حوادث و اتفاقات که در چند سال اخیر در منطقه رخ داده برنامهریزی منجسم تری در راستای بهبود خدماترسانی به بنادر و کاهش خطرات و ریسک آن انجام خواهد شد.
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: در همین راستا یک سری تجهیزات و امکاناتی که در اختیار منطقه قرار داده شده که بخشی از آن شامل دو شناور چند منظوره پایش است.
علینازی ادامه داد: در اجرای طرح آمایش تجهیزات نیز یک آتشخوار بزرگ و فوق تخصصی به این منطقه اختصاص داده شد که اکنون در مرحله عقد قرارداد ساخت قرار دارد.
وی اضافه کرد: همچنین ایستگاه بیشتری برای شناورهای ناجی اختصاص داده میشود تا وضعیت امدادرسانی و جست و جو و نجات در آبهای خلیج فارس و بویژه منطقه عسلوبه از لحاظ کمی و کیفی توسعه پیدا کند.
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی در بازدید از بندر پتروشیمی پارس در عسلویه اظهار کرد: به خاطر حساسیت کالاهای تخلیه و بارگیری شده در بنادر فعالیت مرکز پیشگیری و مقابله با آلودگی دریایی در این نوع بنادر حائز اهمیتی ویژه است.
علیناز بیان کرد: بر همین اساس در تمدید مجوز فعالیت این نوع بنادر یکی از مولفه های اصلی برای تمدید داشتن مرکز فعال پیشگیری و مقابله با آلودگی دریایی است.
معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: برخی از بنادر نیز با انتخاب شرکت راهبری اقداماتی در این زمینه انجام دادند ولی در تمدید مجوز فعالیت بنادر ملاک ارزیابی وجود مرکزی فعال در زمینه پیشگیری و مقابله با آلودگی های دریایی است.
علی نازی ادامه داد: توجه به محیط زیست دریایی از اولویت های نخست سازمان بنادر و دریانوردی است بر همین اساس موضوع آماده به کار بودن بنادر برای مقابله با آلودگی های دریایی به شکلی ویژه دنبال می شود.
وی افزود: در بنادر باید تجهیزات موردنیاز مقابله با آلودگی های دریایی تامین باشد تا بتوانند در صورت لزوم واکنش فوری و مناسبی برای پاسخگویی به آلودگی داشته باشند.