به گزارش مانا، حسین عربیان با اشاره به وسعت و ویژگیهای منطقه آزاد بوشهر گفت: مساحت منطقه آزاد بوشهر ۲۶ هزار و ۱۰۰ هکتار است که شامل روستاهای متعددی است. این مساحت سایتهای پرورش میگو، منطقه ویژه اقتصادی یک، دو و شهرک صنعتی بوشهر را نیز در بر میگیرد. از سوی دیگر جزیره عباسک، جزیره نگین، جزیره شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) و جزیره صدف نیز در منطقه آزاد بوشهر قرار گرفته اند. منطقه آزاد بوشهر در بین مناطق آزاد تازه تأسیس بیشترین وسعت را دارد.
عربیان افزود: استان و منطقه آزاد بوشهر از ویژگیهای زیادی برخوردارند که برای سرمایه گذاران جذابیت لازم را دارد. مهمترین ویژگی منطقه، تمرکز در صنایع دریا محور و کریدور ترانزیتی شمال جنوب و منطقه آزاد فرامرزی است که برای سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی جذابیت ویژه دارد.
وی ادامه داد: هر یک از این محورهای سه گانه، ظرفیتهای فوق العادهای را در خود دارد و به کسانی که شناخت بیشتری از این ظرفیتها داشته باشند نفع بیشتری خواهد رساند. در مجموع منطقه آزاد بوشهر گستردگی قابل توجهی دارد و همین امر سبب شده تا ظرفیتهای این منطقه نیز قابل توجه باشند.
مدیر اجرایی منطقه آزاد بوشهر با اشاره به زیرساختها در منطقه آزاد بوشهر گفت: زیرساختهای محدوده منطقه آزاد بوشهر، تقریباً در منطقه ویژه اقتصادی بوشهر دو و شهرک صنعتی بوشهر و منطقه ویژه اقتصادی بوشهر یک (اداره بندر و دریانوردی) و شرکت صنعتی صدرا موجود و در حال بهره برداری است. طبیعی است در سایر اراضی مستعد فعالیت زیرساخت متناسب و لازم ایجاد و به سرمایه گذاران عرضه خواهد شد. منطقه آزاد بوشهر دسترسی جاده ای، هوایی و دریایی قابل توجهی دارد و فاصله کمی نیز با خطوط ریلی کشور دارد و همین امر سبب میشود تا توسعه تجارت در منطقه آزاد بوشهر تسهیل شود.
عربیان در خصوص امکان دسترسی منطقه آزاد بوشهر به سایر کشورها اظهار کرد: از طریق منطقه آزاد بوشهر به همه کشورهایی که دارای ارتباط اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران هستند امکان دسترسی وجود دارد. هم راستایی با سیاستهای دولت جمهوری اسلامی ایران و همکاری اقتصادی با کشورهای منطقه و همسایگان، جز هدف اولیه فعالیت اقتصادی منطقه آزاد و بوشهر است و دسترسی به آبهای آزاد این امر را ممکن کرده است تا بتوان با کشورهای متعددی در حوزه صادرات و واردات همکاری داشت.