مهدی ایزدی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: یکی از مهمترین اقدامات مهم دولت طی سال گذشته آزاد سازی سواحل دریای خزر است.
مدیر کل سابق اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مازندران، گفت: آزاد سازی ۴۷۰ کیلومتر از نوار ساحلی دریای خزر، نقش بسیار مهمی در توسعه هر چه بیشتر توریسم دریایی استان مازندران داشته است.
به گفته وی، این آزاد سازی از طریق تخریب سازههای متعلق به بخش خصوصی و دولتی واقع در نوار ساحلی استان مازندران صورت گرفت.
وی با تاکید بر اینکه آزاد سازی سواحل پنجرهای جدید به روی توریسم دریایی در نوار ساحلی خزر باز کرده است، بیان داشت: امیدواریم با وضعیت جدید شاهد انجام برنامه ریزیهای صحیح در بهره برداری از سواحل و دریا جهت ارائه خدمات گردشگری باشیم.
ایزدی با اشاره به رونق گردشگری در تابستان امسال اظهار داشت: ستاد خدمات سفر در قالب ۱۲ کمیته به طور مرتب جهت ارائه خدمات مناسب به گردشگران ورودی جلسات را برگزار میکند.
وی با بیان اینکه شهرستانهای ساحلی بیشترین میزان گردشگر ورودی را به خود اختصاص میدهند، گفت: در همین راستا جلسات ستاد خدمات سفر به طور مجزا در شهرستانهای ساحلی به ریاست فرماندار برگزار میشود.
مدیر کل سابق اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مازندران با اشاره به فعالیت طرحهای سالم سازی دریا در تمام شهرستانهای ساحلی، اذعان داشت: وجود طرحهای سالم سازی نقش مهمی در حفظ امنیت و رفاه گردشگران ورودی به استان دارد.
وی همچنین به حضور ناجیان غریق در سراسر نوار ساحلی استان شامل طرحهای سالم سازی و مناطق خطر آفرین اشاره و تصریح کرد: افزایش خدمات کمی و کیفی در امر امداد و نجات باعث شده تا روز به روز شاهد کاهش غرق شدگیها در دریای مازندران باشیم.
کمبود مکان اقامتی؛ مهمترین مشکل گردشگری مازندران
ایزدی با بیان اینکه روزانه هزاران نفر گردشگر وارد استان مازندران میشوند، مشکل کمبود مکان اقامتی در برابر این حجم از گردشگر ورودی را مهمترین مشکل در زمینه زیرساختهای گردشگری استان اعلام کرد.
وی تاکید کرد: بر اساس آمار اخذ شده در برابر حجم ورودی گردشگران به استان، ۱۰ برابر کمبود مکان اقامتی وجود دارد.
وی خاطرنشان ساخت: در ایام تعطیلات نوروز امسال ۱۵ میلیون اقامت شبانه در استان مازندران به ثبت رسید و این در حالی است که به هیچ وجه این تعداد تخت در واحدهای اقامتی استان وجود ندارد و این امر بدین معناست که اکثر گردشگران ورودی به استان علاوه بر اقامت در چادر و کمپ در اقامتگاههای غیرمجاز اسکان مییابند.
مدیر کل سابق اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مازندران، عنوان کرد: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته، به فاصله هر ۱۰ کیلومتر در استان، مرکز اقامتی- تفریحی ساخته خواهد شد.