عادل دریس در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: در این مدت هفت فروند کشتی حامل کالاهای تجاری وارداتی و هفت فروند کشتی حامل کالاهای صادراتی مانند احشام، سنگ و سرامیک و یک کشتی کالای ترانزیتی در این بندر تردد کردهاند.
وی با اشاره به صدور مجوز واردات کالاهای ملوانی در بندر شادگان اظهارداشت: با پرداخت تسهیلات و تخفیف سود بازرگانی به دنبال تسهیل و رونق روند ورود و خروج کالا در بندر تجاری شادگان با محوریت صادرات هستیم.
دریس افزود: بندر شادگان با ظرفیت پذیرش شناورهای زیر ۵۰۰ تُن و توانایی تخلیه و بارگیری ۱۰۰ هزار تُن در سال، با هدف رونق کسب و کار و تجارت در منطقه با اعتبارات سازمان بنادر و دریانوردی در انتهای خور ابوخضیر در آبان ماه ۱۳۹۴ به بهرهبرداری رسیده است، ولی هنوز به اهداف مورد نظر خود که همان ایجاد رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال است نرسیده است.
وی اظهار داشت: واردات کالاهای همراه ملوان، واردات کالاهای تجاری، صادرات کالا از جمله دام زنده غیرمولد، سرامیک و سنگهای ساختمانی، کاه و همچنین ترانزیت احشام از مبدأ ترکیه و ارمنستان و اخذ کد ترانزیتی اختصاصی واردات و ترخیص پارچه از جمله مزیتهای این بندر در سال جاری است.
وی با اشاره به اقدامات توسعهای در این بندر افزود: پیگیری تخصیص ۲۵ درصد تخفیف سود بازرگانی برای کالاهای وارده به بندر شادگان، فعال کردن رویه ترانزیت کالا، حمایت از صادرکنندگان، تسهیل رویه ورود کالای همراه ملوان با ۹۷ قلم کالای مجاز، افزایش تعداد سفرهای مجاز شناور و آمادگی جذب سرمایهگذاری در زمینه صنایع مونتاژ، تبدیل و فرآوری، استحصال نمک، صنایع پایین دستی نفت و گاز و نیز فولاد از طریق واگذاری اراضی در قالب قراردادهای بلندمدت و تسهیل اخذ مجوزهای لازم، از جمله اقدامات صورت گرفته یا در حال پیگیری در بندر است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان در ادامه ابراز امیدواری کرد با فروکش کردن ویروس کرونا و رونق تجارت خارجی، حجم واردات و صادرات کالا از بندر و گمرک شادگان افزایش یابد.