فتحالله ابوعلی در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: براساس ابلاغیه دستورالعملهای بهداشتی هر شناور صیادی باید مجهز به یک سمپاش کوچک باشد و در طی روز چند بارعملیات سمپاشی ادوات ماهیگیری و حمل ماهی را انجام دهد.
وی افزود: با توجه به سرعت شیوع ویروس کرونا و تداوم حرفۀ صیادی علیرغم اینکه اکثریت مشاغل تعطیل و یا نیمهتعطیل هستند، طی هماهنگی با اتحادیه تعاونیهای خدماتی صیادی، معاونت صید استان و شیلات شهرستانها دستورالعملهایی تدوین شد.
سرپرست شیلات خوزستان با تأکید بر رعایت بهداشت کامل فردی و بهداشت محیط کار و ضد عفونی کردن دستها در طول روز تصریح کرد: زبالهها هم نباید درون دریا رها شود بلکه باید به سطل زبالههای تخلیۀ صید بنادر وارد شوند.
ابوعلی، اعزام صیادان مشکوک به علائم بیماری تنفسی و دیابتی را از دیگر دستورالعملها برای پیشگیری از ابتلای دیگر صیادان به ویروس کرونا برشمرد و افزود: در صورت مشاهده افراد مشکوک به بیماری در شناور، سریعاً برای انتقال وی از دریا به سمت خشکی و درمان وی اقدام شود.
وی، از تدوین برخی دستورالعملهای اجرایی جهت تداوم حرفۀ صیادی با توجه به شرایط کنونی کرونا خبرداد و گفت: درصورت عدم رعایت این قوانین، از صدور مجوز صید تا زمان رفع کامل بیماری جلوگیری خواهد شد.
به گزارش مانا، شیوع ویروس کرونا بر معیشت و تداوم فعالیت صیادان خوزستانی به شدت تأثیر گذاشته و شرایط بسیار سختی را بر آنان تحمیل کرده است.
حدود سه هزار فروند قایق و شناور صیادی در ناوگان صید و صیادی خوزستان فعال هستند.