بهرام گندمی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: رها سازی بچه ماهیان بومی، به منظور تکثیر گونه های بومی و افزایش صید و صیادی و رونق اقتصادی منطقه صورت گرفت.
وی با بیان اینکه ماهیان رها سازی شده در تالاب شادگان از نوع "برزم" و "عنزه" می باشند گفت: در یک ماه آینده 12 میلیون بچه ماهی در تالاب شادگان رها سازی خواهد شد.
گندمی تصریح کرد: رها سازی بچه ماهی بومی منجر به افزایش اشتغال برای ساکنان اطراف این تالاب می شود.
معاون ترویج شیلاب خوزستان در ادامه بیان کرد: آبگیری کامل این تالاب که با بروز سیلاب محقق شد نقش مهمی در احیاء صید و صیادی در تالاب خواهد داشت.
تالاب بین المللی شادگان در جریان سیلاب فروردین امسال بعد از 26 سال خشکسالی سیراب شد و نگرانی دوستداران محیط زیست و ساکنان بومی منطقه برطرف شد.
همه نقاط تالاب بینالمللی شادگان متاثر از سیلاب زیرآب رفته و تالاب در وضعیت آبی بسیار خوبی قرار دارد.
تالاب شادگان وسیعترین تالاب کشور است که از طریق خورهای متعدد به خلیجفارس متصل میشود.
این تالاب با آب شیرین، لبشور و آبشور، محیطی مناسب برای زیست انواع آبزیان، پرندگان، جوندگان و حیوانات اهلی و وحشی است.
این تالاب در آغاز فصل پاییز، شاهد ورود انواع پرندگان آبزی و کنار آبزی مهاجر از مناطق سردسیر سیبری، روسیه، آسیای میانه و مناطق داخلی ایران است.
تالاب شادگان به دلیل هوای معتدل در فصل زمستان محل زیست بیش از 110 گونه گیاهی، 174 گونه پرنده بومی و مهاجر شامل گیلانشاه و اردک مرمری ، 36 گونه پستاندار، سه گونه دوزیست و 9 گونه خزنده است.
تالاب بینالمللی شادگان با 450 هزار هکتار وسعت از شمال به شادگان، از جنوب به رودخانه بهمنشیر، از غرب به دارخوین، آبادان و آبهای خورموسی محدود میشود.