حسنعلی علی دوست در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: در این کارگروه که شماری از مدیران کل استان در آن حضور داشتند، مهمترین مشکلات و چالش های فراروی این بندر توسط استاندار خوزستان مورد بحث وبررسی قرار گرفت.
وی گفت:شاخص ترین و بارزترین مشکل شهربندری اروند کنار، عدم رونق بازارچه مرزی و همچنین بندر است.
علی دوست بیان کرد کرد: بر اساس تصمیم های این کارگروه، 20 دستگاه خودرو برای جابجایی کالای ملوانی در نظر گرفته شد که از این مجموع، کالای ملوانی 15 دستگاه خودرو در آبادان توزیع شده و کالاهای ملوانی پنج خودرو دیگر نیز در بازارچه مرزی بندر اروندکنار توزیع می شود.
بخشدار اروندکنار گفت: بازارچه مرزی بندر اروند کنار در دو سال گذشته بدلیل نبود خودرو حمل بار، فعالیتی نداشته و ورود این 20 خودرو نقش تاثیر گذاری در بازگشایی این بازارچه خواهد داشت.
وی با تاکید بر لزوم فعال سازی کارت های پیله وری تعاونی مرزنشینان نیز گفت:برای رفع مشکل صادارت، سه صادر کننده جدید در بازارچه مرزی اروند کنار مستقر می شوند تا ضمن سرعت بخشیدن به صادرات، زمینه اشتغال زایی بیشتر جوانان جویای کار نیز فراهم شود.
علی دوست گفت:درخواست مردم اروند کنار راه اندازی بازارچه مرزی و افزایش کالای ملوانی است و امیدواریم این مطالبه بحق، با اشتغالزایی محقق شود.
پارسال از سوی استاندار خوزستان مجوز راه اندازی بازارچه مرزی بندر اروندکنار صادر شد ولی در یک سال اخیر فعالیت چندانی نداشته است.
بندر اروندکنار که مقابل بندر فاو عراق ودر نزدیکی دهانه آبراه اروندرود واقع شده است تحت مدیریت بنادر و دریانوردی آبادان قرار دارد.