احمد جعفری نسب در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: با تجاری شدن بندر هندیجان ، صادرات و واردات کالا قانونمند و با نظارت کامل گمرک انجام خواهد و در این ارتباط همه محدودیت هایی که در واردات و صادرات کالا انجام می شد حذف شد.
وی گفت: با تجاری شدن بندر هندیجان، سهم تجارت خارجی این بندر افزایش خواهد یافت و تجار و بازرگانان محلی و استانی این امکان را پیدا خواهند کرد که کالاهای صادراتی را به راحتی به کشورهای حوزه خلیج فارس و سایر نقاط جهان صادر کنند.
فرماندار هندیجان با بیان اینکه اسکله سجافی با تجاری شدن بندر هندیجان توسعه خواهد یافت تا پذیرای تعداد بیشتری از شناورهای تجاری باشد افزود: در آینده نزدیک موضوع معافیت های بازرگانی برای واردات کالا در این بندر جنوبی خوزستان پیگیری خواهد شد تا بتوان برای این بندر جاذبه اقتصادی ایجاد کرد.
جعفری نسب با بیان اینکه تجاری شدن بندر هندیجان به ایجاد اشتغال مولد جوانان این منطقه کمک خواهد کرد خواستار توجه بیشتر مسئولان استان برای توسعه این بندر شد.
وی همچنین خواستار افزایش سقف واردات کالاهای ملوانی یا ته لنجی با هدف کمک به رونق اقتصادی هندیجان شد.
فرماندار هندیجان درادامه با بیان ظرفیت های اقتصادی و دریایی این منطقه بندری و ساحلی خوزستان افزود: هندیجان 95کیلومتر با خلیج فارس ساحل دارد ولی همچنان این منطقه از فقر و عقب ماندگی رنج می برد.
وی تصریح کرد: چنانچه اعتبارات بیشتر و ویژه ای برای توسعه این بندر صورت نگیرد در آینده شاهد مهاجرت مردم این منطقه به سایر نقاط کشور خواهیم بود.
شهرستان بندری هندیجان 45هزار نفر جمعیت دارد.