mana.ir

کد خبر: ۴۸۲۸۶ |
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۰۶ تير ۱۳۹۳

توزیع بچه ماهی بین استخرداران منطقه سیستان

مدیرکل شیلات سیستان گفت: توزیع بچه ماهی بین استخرداران منطقه سیستان از امروز آغاز شد.

توزیع بچه ماهی بین استخرداران منطقه سیستانبه گزارش خبرنگار مانا؛ حسن خمر پیش از ظهر امروز در مراسم توزیع بچه ماهی بین استخرداران منطقه سیستان اظهار کرد: سه ماه از جاری شدن آب در رودخانه هیرمند و انشعابات آن از جمله رودخانه سیستان و نیاتک می‌گذرد تعداد زیادی بچه ماهی در این رودخانه‌ها به طور طبیعی تکثیر پیدا کرده‌اند.
مدیرکل شیلات سیستان افزود: با توجه به کاهش حجم آب این رودخانه‌ها و گرمای شدید فصل تابستان یکی از تدابیر صورت گرفته برای جلوگیری از تلفات بچه ماهی جمع‌آوری آنها از بستر رودخانه‌های سطح سیستان است.
این مسئول ادامه داد: در حال حاضر صیادان و آبزی‌پروران در حال جمع‌آوری بچه ماهیان از بستر رودخانه‌ها هستند.
وی گفت: مدت 10 روز است که عملیات جمع‌آوری بچه ماهیان از بستر رودخانه‌ها آغاز شده که تاکنون 60 باب استخر در سطح منطقه ماهی‌دار شده‌اند.
خمر تاکید کرد: روند جمع‌آوری بچه ماهیان ادامه خواهد داشت و امیدواریم با این کار بتوانیم همه دو هزار استخر پرورش ماهی سطح استان را ماهی‌دار کنیم.
مدیرکل شیلات سیستان بیان کرد: شیلات سیستان مبادرت به خرید بچه ماهی جمع‌آوری شده از بستر رودخانه‌ها از قرار هر کیلو بچه ماهی آسور 10 هزار تومان و بچه ماهی کپور پنج هزار تومان می‌کند و بعد از آن به صورت رایگان بین استخرهای پرورش ماهی توزیع می‌کند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربیننده ها
آخرین اخبار
پرطرفدارترین