به گزارش خبرنگار مانا، انوشیروان محسنی بندپی در نشست خبری ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر با محوریت اعلام گزارش و اقدامات سفرهای نوروزی با اشاره به اینکه امسال بیش از هزار و ۲۰۰ نفر نیروی انسانی متخصص و آموزش دیده در قالب ستاد مرکزی خدمات سفر به گردشگران نوروزی سراسر کشور خدمات ارائه دادند، گفت: امسال شاهد همکاری فرابخشی در راستای ارائه خدمات مناسب به گردشگران بودیم به گونهای که همه وزرا شرایط را فراهم کردند تا کمیت خدمات افزایش یابد.
معاون گردشگری کشور در ادامه به بازدید رئیس جمهور به همراه برخی از مسئولان از ستاد خدمات سفر در تاریخ ۲۹ اسفند اشاره کرد و افزود: برای ارائه خدمات مطلوب به هموطنان، هماهنگی قوای مختلف در ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر صورت گرفت.
وی از ثبت سفر نوروزی ۳۶ میلیون و ۵۱۹ نفر گردشگر از تاریخ ۲۵ اسفند ماه تا ۱۵ فرودین ماه خبر داد و گفت: بر اساس آمار اخذ شده نوروز ۱۴۰۴ در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با افزایش ۲۷.۸ درصدی مسافران همراه بوده است.
محسنی بندپی با تأکید بر اینکه با ابتکارهای استانی، برخی از مشکلات گردشگران در سالهای گذشته، از جمله مسمومیت ناشی از گاز مونوکسید کربن در چادرهای مسافرتی، کاهش یافته است، اظهار داشت: همچنین، با تدابیر اتخاذشده در نوروز امسال، شاهد کاهش چشمگیر غرقشدگی در دریاها و رودخانههای کشور بودیم.
این مقام مسئول در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اذعان داشت: تبلیغات گردشگری صورت گرفته باعث شد تا سفر به مناطق نوظهور و ناشناخته در ایام نوروز افزایش یابد.
وی یادآور شد: با برنامه ریزیهای صورت گرفته، هموطنان نوروز با نشاطی را پشت سر گذاشتند و هتلها در مشهد، یزد، کرمان و تهران با ۲۰ تا ۴۰ درصد تخفیف به متقاضیان عرضه شد؛ در ایام نوروز مصرف سوخت ۸۰ درصد و استفاده از حملونقل عمومی برای سفر ۲۴ درصد افزایش یافت، سه و نیم میلیون نفر نیز در اقامتگاههای غیر رسمی مانند مدارس مستقر شدند.
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کشور گفت: امسال در راستای افزایش رضایتمندی و آسایش خاطر هموطنان، سامانه نظارتی راه اندازی شد، در ایام نوروز هموطنان ۳۱۰ هزار تماس با سامانه ۰۹۶۲۹ برقرار کردند که به ۹۳ درصد از سؤالات آنها به موقع پاسخ داده شد.
به گفته بندپی، بیشترین تماس هموطنان با سامانه سفر درباره نارضایتی از گرانفروشی برخی از اقلام، وضعیت سرویسهای بهداشتی بین راهی، اطلاع یافتن از مراکز اسکان ارزان قیمت، شرایط آب و هوایی و اطلاع یافتن از اماکن تاریخی و زیارتی بود.