به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، مسعود بارانی در هفتمین جلسه کارگروه فنی و بهداشتی تکثیر و پرورش میگوی استان که با حضور رئيس پژوهشكده اكولوژي خليجفارس و درياي عمان، نمایندگان دامپزشکی استان و جمعی از معاونین و کارشناسان شیلات و نمایندگان بخش خصوصی برگزار شد، اظهار کرد: برنامهریزی هرچه بهتر تامین و تولید خوراک استاندارد و بهداشتی میگو، پیگیری تامین مولد خوب و با کیفیت و عاری از بیماری، پیگیری رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فنی در مزارع و مراکز تکثیر میگو توسط بخش خصوصی، ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاههای متولی در جهت رفع موانع تولید از اهم برنامههای شیلات استان برای سال زراعی پیشرو است.
بارانی با اشاره به اینکه تامین مولد سالم و با کیفیت میتواند باعث تولید ایمن و پایدار شود گفت: همچنین تامین خوارک خوب و مغذی برای آبزیان از اهمیت ویژه و خاصی در صنعت تکثیر و پرورش آبزیان به ویژه میگوی پرورشی برخوردار است.
مدیرکل شیلات استان هرمزگان با تاکید بر توصیههای لازم برای جلوگیری از بروز بیماری ها در این نشست افزود: ذخیرهسازی بچه میگو ۱۴۰۳ از ۲۰ بهمن ماه سال جاری آغاز و تا پایان مرداد ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فنی تکثیر و پرورش میگو در درجه اول به نفع خود بهره برداران و مزرعه داران است، بر رعایت آنها و ارتقای مدیریتی در مزارع پرورش میگو تاکیدکرد.
بارانی همچنین بررسی روند ذخیره سازی بچه میگو، تراکم ذخیره سازی طبق الزامات فنی و بهداشتی ، برگزاری جلسات مستمر با پرورش دهندگان در راستای کنترل و رعایت الزامات بهداشتی مزارع پرورش میگو، حضورکارشناس فنی شیلات روز ذخیره سازی بچه میگو در مزارع را از اهم موضوعات مطرح شده در این نشست خواند.