فضل الله کیقبادی در گفتوگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: هر ساله با گرم شدن آب و هوا و آغاز تعطیلات تابستانی از خرداد ماه شاهد ورود تعداد زیادی مسافر به سواحل دریای خزر هستیم که تعداد زیادی از آنها در آبهای دریا اقدام به شنا میکنند.
معاون ستاد ساماندهی سواحل استانداری مازندران، افزود: شنای گردشگران به لحاظ انجام اقدامات امداد و نجات احتمالی جهت جلوگیری از غرق شدگان مسافران نیازمند مدیریت است که این امر هر ساله توسط استانداری مازندران صورت میگیرد.
این مقام مسئول در استانداری مازندران از آغاز طرحهای ساماندهی شنا و نیز استقرار ناجیان غریق در سواحل دریای خزر از اوایل خرداد ماه امسال با همکاری هلال احمر خبر داد.
کیقبادی اذعان داشت: بر اساس آخرین بررسیهای انجام شده هم اکنون تعداد نقاط خطر آفرین در طول سواحل مازندران به ۵۴۰ نقطه افزایش یافته است.
این مقام مسئول در استان مازندران با اشاره به اینکه آزاد سازی سواحل به دلیل امکان دسترسی به دریا منجر به افزایش چشمگیر نقاط خطرآفرین شنا شده است، گفت: تا دو سال پیش، تعداد نقاط خطر آفرین مازندران ۳۷۰ نقطه بود که سال ۱۴۰۲ به ۴۲۰ نقطه رسید و سال ۱۴۰۳ با افزایش ۱۲۰ نقطه دیگر به ۵۴۰ نقطه افزایش یافت.
وی با تأکید بر اینکه تجربه سالهای گذشته اثبات کرده است که تمام غرق شدگیها خارج از طرحهای ساماندهی دریا به وقوع پیوستهاند، اظهار داشت: امیدواریم با افزایش فرهنگ سازی و آگاهی، مردم از ورود به مناطق خطرآفرین جهت شنا جلوگیری کنند.