به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر یونس باربرز در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری جلسه مشترک فرمانداران سه شهرستان ساحلی جنوب استان بوشهر اظهار داشت: در این جلسه با حضور رئیس کل دادگستری، دادستان، فرماندهی مرزبانی و نیروی دریایی سپاه، مدیر کل شیلات و حفاظت محیط زیست تصمیمات مهمی در مقابله با صید غیرمجاز ترال و دفرهای مصوب شد.
وی راهاندازی شعبه ویژه تجدید نظر رسیدگی به تخلفات دریایی در دادگستری استان بوشهر را از جمله این مصوبات دانست و تأکید کرد: برای رسیدگی سریع به تخلفات صید غیرمجاز قضایی با حداکثر مجازات راهاندازی شعبه ویژه تجدید نظر در دادگستری استان بوشهر مورد تصویب قرار گرفت.
فرماندار دیر ادامه داد: کنترل ورود و خروج شناورهای صیادی توسط شیلات و مرزبانی از دیگر مصوبات در جلسه بود، همچنین در این جلسه مقرر شد که رسیدگی به تخلفات صید غیرمجاز با سرعت و دقت لازم و حداکثر مجازات صورت گیرد.
وی ادامه داد: با وجود تلاش شیلات و نیروهای مرزبانی و صیادان محلی تغییری در روند توقف صید غیرمجاز ترال و دفرهای ایجاد نشده است. استفاده از تور ترال و کف روب و صید دفرهای در زمان صید آبزیان در خلیج فارس باعث آشفتگی و بر هم زدن توازن در زیستگاههای دریایی میشود و ادامه حیات ذخایر آبزیان خلیج فارس را به مخاطره میاندازد.
باربرز با بیان اینکه صید ترال یا کفروب با جارو زدن دریا از کف تا سطح، خسارت زیادی به دریا میزند، گفت: مهمترین عوامل تأثیرگذار صید ترال تختههای آن هستند که شیار عمیقی در کف دریا ایجاد میکند و روش صید غیرمجاز دفرهای و ترال، نسل آبزیان را نابود میکند.