به گزارش خبرنگار مانا؛ چگونگی اجرای بهینه طرح تضمین کیفیت آبزیان در کارگروه مشترک بین اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان و اداره کل شیلات سیستان با حضور سرپرست اداره کل دامپزشکی و مدیر کل شیلات سیستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در این خصوص گفت: با توجه به نقش مصرف فرآوردههای پروتئینی سالم از جمله ماهی در تامین سلامت افراد جامعه و از طرفی به دلیل فسادپذیری سریع اینگونه فرآوردهها، طرح تضمین کیفیت آبزیان با هدف تامین بهداشت وسلامت آبزیان در استان به اجراء در آمده است.
روح الله زاهدی افزود: بدین منظور کمیتههای جداگانهای در حوزههای صید، تکثیر، پرورشو نهایتاً توزیع و عرضه فرآوردههای آبزیان تشکیل و راهکارهای لازم مبتنی بر اصول علمی و ضوابط بهداشتی دامپزشکی در خصوص اجرای بهینه طرح فوق در کارگروههای مشترک ارائه و تدبیر شود.