۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۷

سازمان میراث؛ مانع سرمایه گذاری درگردشگری دریایی

سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری اجازه فعالیت گردشگری دریایی به شرکت های بخش خصوصی را نمی دهد.
نویسنده: حسنا شمس آرا
کد خبر: ۵۸۹۱۱
سازمان میراث؛ مانع سرمایه گذاری درگردشگری دریاییسرمایه گذار بخش خصوصی درگردشگری دریایی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری اجازه فعالیت گردشگری دریایی به شرکت های بخش خصوصی را نمی دهد و همین امر به مهمترین مانع بر سر راه توسعه این بخش از صنعت گردشگری کشور تبدیل شده است.                                                                                            
حمید سلیمانی مقام افزود: بیش از یک سال که به دنبال اخذ مجوزهای فعالیت گردشگری دریایی از سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری هستم اما پاسخی به نامه ها داده نمی شود و هیچکس در این سازمان پاسخگو نیست.                                                     
وی خاطرنشان ساخت: با اینکه نامه ایی از سوی این چند شرکت به معاونت گردشگری ارسال شد اما پس از گذشت چند ماه همچنان پاسخی دریافت نشده است.
مدیر عامل شرکت کیش، پارس، مارین یادآور شد: در صورتی که شرکت های بخش خصوصی می توانستند از سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری مجوز دریافت کنند در طول سال گذشته بیش از 100 میلیارد تومان در حوزه گردشگری دریایی سرمایه گذاری انجام شده بود.
سلیمانی مقام تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری حتی پاسخ منفی هم به درخواست های مجوزها نداد تا تکلیف آنها زودتر مشخص شود و به این ترتیب بیش از یک سال شرکت های بخش خصوصی در بلاتکلیفی قرار گرفته شدند.
این فعال بخش خصوصی در امر گردشگری دریایی اذعان داشت: موضوع فقط کاغذ بازی ادارات مربوطه نیست بلکه مشکل آنجاست که مدیریت این سازمان نتوانسته است اهمیت گردشگری دریایی را در راستای پیشرفت صنعت توریسم درک کند.
وی اظهار کرد: سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری متصور است که چون کلمه دریا به گردشگری اضافه شده است دیگر این امر ارتباطی با این سازمان ندارد.                                                
وی خاطرنشان ساخت: جالب توجه است که سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، حتی دریا را بخشی از اکوتوریسم قلمداد نمی کند.
سلیمانی مقام تاکید کرد: این در حالی است که این سازمان گردشگری حلال را به جدیت دنبال می کند و غافل از این است که بخش عمده ای از این موضوع به ساحل و دریا مرتبط می شود.
به گفته وی، عجیب آنجاست که وقتی این سازمان هیچ اقدامی در چهار چوب گردشگری دریایی نمی کند چگونه قصد توسعه گردشگری حلال را دارد.
وی بیان کرد: سفرهای خارجی توریست های ایرانی به مقاصد ترکیه، امارات، تایلند و مالزی حاکی از جاذبه های ساحلی و دریایی این مناطق نیست و آیا جاذبه های دریایی و ساحلی ایران کمتر از این کشورهاست؟
این فعال بخش خصوصی در امر گردشگری دریایی عنوان کرد: شاید هم این سازمان متولی گردشگری کشور متصور است که گردشگران ایرانی برای آزادی در طبیعت دریایی به این کشورها سفر می کنند.
وی افزود: حتی اگر چنین تصوری هم داشته باشند آیا در گردشگری حلال برنامه ای برای ساحل و دریای کشور در بخش گردشگری حلال ندارد؟
مدیر عامل شرکت کیش، پارس، مارین یادآور شد: بدون شک گردشگری دریایی روح تازه ای در گردشگری داخلی شکست خورده می دمد اما بخش خصوصی در تعجب است که چگونه یک سازمان گردشگری این موضوع را درک نمی کند.
وی تاکید کرد: سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری نه تنها اقدام و حمایتی در راستای توسعه گردشگری دریایی در شمال و جنوب کشور انجام نمی دهد بلکه به اقدامات خودجوش بخش خصوصی نیز اهمیتی نمی دهد.
سلیمانی مقام خاطرنشان کرد: هم اکنون سو احل بکر، جزایر بدون سکنه، رودخانه ها و تالاب ها بی حاصل و به دور از خدمات توریستی رها شده اند.
برچسب ها: گردشگری دریایی
ارسال نظرات
آخرین اخبار