۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷

تخصیص ۶۰ میلیارد ریال جهت ساماندهی توریسم دریایی گیلان

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان از اختصاص ۶۰ میلیارد ریال جهت ساماندهی توریسم در سواحل استان گیلان از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری خبر داد.
کد خبر: ۹۶۹۰۵

تخصیص ۶۰ میلیارد ریال جهت ساماندهی توریسم دریایی گیلان


ولی جهانی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: استان گیلان به دلیل برخورداری از بخش عظیم سواحل دریای خزر و جذابیت‌های توریستی در زمینه سواحل و دریا همواره مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار داشته است.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان ادامه داد: در همین راستا همواره توسعه زیرساخت‌ها و امکانات گردشگری مرتبط با توریسم دریایی در درستور کار مقامات استانی قرار دارد.

وی خاطرنشان ساخت: یکی از اقدامات مهم در راستای توسعه توریسم دریایی در سال ۱۴۰۲، تخصیص ۶۰ میلیارد ریال اعتبار جهت ساماندهی سواحل در استان گیلان از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری است.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان، ادامه داد: بر‌اساس اولویت‌بندی‌های صورت گرفته به منظور توسعه زیرساخت‌های گردشگری ساحلی و دریایی استان گیلان، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از مبلغ تخصیص یافته جهت مرمت و بازسازی پل چوبی توریستی بندر کیاشهر در سال جاری هزینه خواهد شد.

این مقام مسئول در استان گیلان تصریح کرد: همچنین مبلغ یک میلیارد تومان نیز جهت ایجاد طرح سالم سازی دریا در ساحل شهرستان لاهیجان هزینه می‌شود.

به گفته جهانی، سه میلیارد تومان نیز جهت محوطه‌سازی ساحل چمخاله واقع در شهرستان لنگرود به عنوان یکی از مهمترین مراکز توریستی استان گیلان تخصیص یافته است.

وی با اشاره به اینکه تابستان امسال شاهد ورود تعداد زیادی از گردشگران به نوار ساحلی استان هستیم، اظهار داشت: در همین راستا برنامه ریزی‌هایی به طور مرتب جهت ارائه خدمات به گردشگران صورت می‌گیرد.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان ادامه داد: یکی از مهمترین برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان در طول نوار ساحلی استان، برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری است.

وی با اشاره به تقارن تعطیلات تابستان امسال با ایام محرم و صفر، بیان داشت: به همین دلیل سعی شده تمام برنامه‌های فرهنگی در طول نوار ساحلی استان با محوریت این ایام برگزار شود.

به گفته این مقام مسئول در استان گیلان، قبل از شروع محرم و از ابتدای امسال شاهد اجرای ۱۱۰ جشنواره فرهنگی در ساحل استان با موضوعات میراث ناملموس، فرهنگی، کشاورزی، تاریخی بازی‌های بومی و محلی، مجسمه‌های شنی و ... در شهرستان‌های ساحلی استان بودیم.

وی از تداوم فعالیت طرح‌های ساماندهی دریا جهت شنای امن گردشگران در طول نوار ساحلی استان تا پایان تعطیلات تابستانی خبر داد و گفت: در سایر نقاط ساحلی استان که به عنوان نقاط خطر‌آفرین برای شنا معرفی شده اند، ناجیان غریق جهت انجام خدمات امداد و نجات احتمالی استقرار یافته‌اند.

این مقام مسئول در استان گیلان با اشاره به اینکه در طرح‌های سالم سازی دریا از ظرفیت شهرداران و دهیاران شهرستان‌های ساحلی بهره گیری می‌شود، گفت: توجه به مسائل اخلاقی و اجتماعی در سواحل دریا ضروری است که جهت اجرایی شدن آن نظارت‌های لازم از سوی مسئولان صورت می‌گیرد.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گیلان با اشاره به کاهش چشمگیر غرق شدگی‌ها در تابستان امسال، دلیل اصلی کاهش غرق شدگی‌ها در سال جاری را افزایش همکاری‌های جمعیت هلال احمر در راستای انجام اقدامات پیشگیرانه در سواحل اعلام کرد.

وی همچنین به تجهیز امکانات جهت امدادرسانی به حادثه‌دیدگان در سواحل گیلان توسط جمعیت هلال احمر اشاره کرد و گفت: این امر نقش مهمی در افزایش مؤثر اقدامات امداد و نجات و به دنبال آن کاهش غریق داشته است.

جهانی یادآور شد: خوشبختانه امسال با تخصیص اعتبارات کافی از همان ابتدا حقوق ناجیان غریق به موقع پرداخت شده که همین امر موجب شده ناجیان با انگیزه بیشتری نسبت به امداد و نجات در نوار ساحلی اقدام کنند.

به گفته وی، نیرو‌های هلال احمر در سراسر سواحل استان جهت اطلاع رسانی و جلوگیری از ورود گردشگران به مناطق خطر آفرین جهت شنا و هدایت آن‌ها به سمت طرح‌های ساماندهی دریا استقرار یافته‌اند.

این مقام مسئول در استان گیلان، همچنین از افزایش تعداد ناجیان غریق در نقاط خطر آفرین استان گیلان خبر داد و گفت: نقاط خطرآفرین شنا در سال گذشته ۳۰۰ نقطه بود، اما با آزادسازی سواحل این رقم به ۵۱۲ نقطه رسید.

ارسال نظرات
آخرین اخبار