روز جهانی کار و کارگر گرامی باد

      
۰۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰

برگزاری دوره آموزشی تحقیق و بررسی علل حریق دربندرامام

برای نخستین بار دوره آموزشی تحقیق و بررسی علل حوادث حریق (fireincidentinvestigation) بر اساس الزامات استانداردهای FPA۹۲۱ و NFPA ۱۰۳۳ با حضور آتش نشانان زبده بنادر کشور به میزبانی بندرامام خمینی (ره) برگزار شد.
نویسنده: فرزانه باغبان
کد خبر: ۷۶۹۴۲
برگزاری دوره آموزشی تحقیق و بررسی علل حریق دربندرامام
به گزارش مانا، در مراسم گشایش این دوره آموزشی ابراهیم کریمی مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: موقعیت بنادر به لحاظ تبادل انواع کالا، موقعیتی خطر زاست و ضرورت مدیریت ریسک در آنها همواره احساس می شود.
وی با اشاره به تهدیدات همیشگی ناشی ازعملیات های سنگین خدمات دریایی و بندری در بنادر، بر لزوم تلاش مستمر و پیگیر برای حفظ و تدوام خوشنامی بنادر در صیانت از اموال و سرمایه های کشور تأکید کرد.
کریمی با اشاره به حمایت و پشتیبانی مدیریت ارشد سازمان بنادر و دریانوردی برای برگزاری این دوره ی آموزشی منحصر به فرد برای ارتقاء تخصص حرفه ای آتش نشانان کشور تصریح کرد: این دوره می تواند بستر مناسبی برای تبادل تجربیات و بهره گیری از دیدگاه ها و پیشنهادهای نخبگان حوزه ایمنی و آتش نشانی باشد تا ضمن تجمیع و انعکاس آن به مدیران سازمان بنادر و دریانوردی از این تجربیات ارزشمند برای ارتقاء ایمنی در همه بنادر کشور بهره برد.
وی با اشاره به هزینه های بالای حوزه ایمنی و آتش نشانی و لزوم اتخاذ رویکرد جدید در این خصوص تصریح کرد: بهره گیری از منابع غیردولتی و توان بخش خصوصی با توجه به نقش پررنگ این بخش در توسعه بنادر کشور و متناسب سازی سطح این ایمنی با حجم از توسعه های روز افزون، یکی از مهم ترین راهکار هاست تا ضمن تسری ایمنی به تمامی بخش ها، در مدیریت هزینه ها نیز تحولی صورت بپذیرد.
مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تأکید بر وجه عملیاتی این دوره آموزشی خاطر نشان کرد: انتظار می رود با اتمام این دوره تأثیر ملموسی در سطح ایمنی در بنادر کشور و به حداقل رساندن حوادث ناایمن مشاهده شود و می باید بر ابعاد عملی این دوره آموزشی برای ارتقای ایمنی توجه بیشتری شود.
وی در تشریح پروژه های آتی اداره کل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی برای ارتقاء ایمنی بیان داشت: تشکیل کارگروه های تخصصی آتش نشانی، استانداردسازی ایمنی، ساماندهی نیروهای انسانی این حوزه، ارزیابی علمی نیروهای آتش نشانی، هوشمندسازی نظارت و کنترل بر مسائل ایمنی از جمله پروژه های عمده ای هستند که با هدف ارتقای ایمنی و آتش نشانی به دنبال اجرای آنان در سراسر بنادر هستیم.
کریمی با اشاره به تلاش های آتش نشانان بنادر کشور که علیرغم گسترش حوزه های عملیاتی و برخی محدودیت ها در امکانات، موفق به کاهش محسوس درصد حوادث و خطرات شده اند و همچنان با جدیت به تلاش خود ادامه می دهند، از آنان به پاس این زحمات تقدیر و تشکر کرد.
در ادامه این نشست معاون مهندسی و عمران اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان درسخنانی به تبیین اقدامات و دستاوردهای این اداره برای حفظ و صیانت از سرمایه های کشور در این بندر و تمهیدات اندیشیده شده برای مقابله با حوادث خطرناک پرداخت.
این دوره آموزشی با همکاری نماینده رسمی شرکت فالک در ایران و در چارچوب همکاری های بین المللی در حوزه آموزش و انتقال دانش روز جهان با موضوع مقابله با حریق برای نخستین بار در بندرامام خمینی(ره) برگزار شده و تا سوم آبان ماه ادامه خواهد داشت.
برچسب ها: بندر امام خمینی
ارسال نظرات
آخرین اخبار