۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۹

400 تن میگوی پرورشی به امارات صادر شد/ بازارهای اروپایی اولویت نخست صادرات میگوی پرورشی

بیشترین تمرکز صادرات میگوی پرورشی ایران در سال جاری به بازارهای اروپایی خواهد بود و از هم اکنون تلاش صادرکنندگان برای صادرات میگو به این کشورها آغاز شده است.
نویسنده: حسنا شمس آرا
کد خبر: ۶۷۸۸۷
400 تن میگوی پرورشی به امارات صادر شد/ بازارهای اروپایی اولویت نخست صادرات میگوی پرورشی
رئیس اتحادیه پرورش دهندگان میگوی ایران نیز در گفتگو با خبرنگار مانا در خصوص وضعیت پرورش و صادرات میگو اظهار داشت: امسال به دلیل گرمای شدید و وضعیت بد آب و هوایی شاهد شیوع بیماری در یکی از سایت های پرورشی خوزستان و یکی نیز در استان بوشهر بودیم.
علی اکبر خدایی ادامه داد: اما با اقدامات موثر، پرورش دهندگان موفق شدند که بیماری شیوع یافته را مهار و کنترل کنند و هم اکنون شرایط خوبی در زمینه تولید عاری از بیماری در تمام استان های ساحلی تولید کننده میگو حکمفرماست.
وی خاطرنشان ساخت: با اتمام برداشت کراپ نخست تولید میگو در استان هرمزگان در مجموع 400 تن میگو برداشت شد که تمامی آنها به کشور امارات صادر شد.                                                                                      
وی با اشاره به اینکه تولید میگو در استان هرمزگان هر ساله طی دو کراپ انجام می شود، بیان داشت: هم اکنون کراپ دوم تولید میگو در هرمزگان آغاز شده است.                                                                              
رئیس اتحادیه پرورش دهندگان میگوی ایران بیان داشت: ظرف دو ماه آینده نیز برداشت میگو از مزارع استان هرمزگان آغاز خواهد شد.
وی به وضعیت مناسب تولید میگو در چابهار اشاره کرد و اذعان داشت: امسال خوشبختانه بیماری در مزارع چابهار شیوع نیافت و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده به منظور جلوگیری از شیوع بیماری، برداشت میگو ازمزارع چابهار از پانزدهم مرداد ماه آغاز می شود.
خدایی همچنین در خصوص وضعیت تولید میگو در استان گلستان گفت: تولید میگو در استان گلستان در سایت گمیشان انجام می شود که بر اساس ذخیره سازی صورت گرفته، تولید میگو در این استان امسال به طور چشمگیری افزایش می یابد.
دبیر کل اتحادیه صادرکنندگان آبزیان همچنین در خصوص صادرات میگو در سال جاری بیان داشت: بیشترین تمرکز صادرات میگوی پرورشی را امسال به بازارهای اروپایی خواهیم داشت و از هم اکنون تلاش صادرکنندگان برای صادرات میگو به این کشورها آغاز شده است.
خدایی تصریح کرد: در میان کشورهای اروپایی بیشترین میزان صادرات میگوی پرورشی به کشورهای اسپانیا، ایتالیا و فرانسه صورت خواهد گرفت.
وی همچنین در خصوص افزایش صادرات انواع محصولات آبزی به کشور روسیه در سال جاری اشاره کرد و گفت: صادرات ماهی قزل آلا به این کشور آغاز شده است.                                               
دبیر کل اتحادیه صادرکنندگان آبزیان با اشاره به ابراز تمایل روس ها نسبت به محصولات شیلاتی ایران، خاطرنشان ساخت: قصد داریم امسال میگوی پرورشی را نیز به این کشور صادر کنیم.
وی با اشاره به واردات مولد میگوی وانامی از هاوایی و اکوادور به کشور در سال جاری عنوان کرد: این اقدام در راستای افزایش کیفیت میگوهای تولیدی و نیز افزایش مقاومت مولدها در برابر بیماری لکه سفید صورت گرفته است.
خدایی اظهار امیدواری کرد: با واردات مولد میگوی وانامی از هاوایی و اکوادور به کشور در سال جاری پس ازچندین سال توقف از شیوع بیماری در سال جدید جلوگیری شود.
وی بیان کرد: البته میگوهای وارد شده از اکوادور به دلیل بیماری، همگی معدوم شدند که همین امر ضرر و زیان زیادی به واردکنندگان آن که از بخش خصوصی بود، وارد کرد.
رئیس اتحادیه تولید کنندگان میگوی ایران با اشاره به اینکه کشور از پتانسیل بسیار بالایی در زمینه تولید میگوی پرورشی برخوردار است، تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته از سوی سازمان شیلات ایران و تلاش پرورش دهندگان بخش خصوصی امیدواریم به چشم انداز تعیین شده برای تولید میگو در کشور طی سالهای آینده دست یابیم.
ارسال نظرات
آخرین اخبار