هفته کار و کارگر کرامی باد

      
۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۴
رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح عنوان کرد:

انتشار ۹۰ چارت الکترونیکی جهت ناوبری ایمن دریایی

رئیس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح گفت: ما آمادگی را برای همکاری با متخصصان و نخبگان کشور و ایجاد سامانه یکپارچه اطلاعات دریایی با رعایت کامل الزامات فنی و امنیتی برای هیدروگرافی را داریم.
کد خبر: ۸۶۸۸۶
انتشار ۹۰چارت الکترونیکی جهت ناوبری ایمن دریایی
 
به گزارش مانا،  امیرسرتیپ دوم مجید فخری دربارۀ روز جهانی هیدروگرافی، تصریح کرد: سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به عنوان متولی اطلاعات مکان محور در کشور آمادگی برای همکاری با متخصصان و نخبگان کشور و همچنین استفاده از ظرفیت مراکز علمی و پژوهشی برای ایجاد سامانه یکپارچۀ  اطلاعات دریایی با رعایت کامل الزامات فنی و امنیتی را دارد.

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح اظهارداشت: در حالی ۲۱ ژوئن ۲۰۲۰ مصادف با پانزدهمین سالگرد روز جهانی هیدروگرافی را گرامی می داریم که ۹۹ سال از تأسیس سازمان جهانی هیدروگرافی  و ۵۶ سال از تصویب لایحه عضویت ایران در دفتر بین المللی هیدروگرافی گذشته است.

وی ادامه داد: اگر‌چه از زمان تاسیس سازمان بین المللی هیدروگرافی و پیوستن ایران به این سازمان ، یک فاصله زمانی وجود دارد، اما با نگاهی گذار به فعالیت های انجام شده در حوزه  هیدروگرافی طی مدت عضویت ایران در این سازمان (IHO) به ویژه چهار دهه بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی به عظمت تلاش های انجام گرفته در این حوزه پی خواهیم برد.

امیر سرتیپ دوم فخری گفت: با گذشت بیش از چهار دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی ایران با جهشی که از نظر  علمی و فنّاوری در این حوزه  اتفاق افتاده است،  کلیه سواحل و آبهای تحت حاکمیت کشور با دقت بالا داده برداری و در حال حاضر انواع نقشه های دریانوردی در مقیاس های مختلف در دسترس کاربران دریایی قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۹۰ چارت الکترونیکی مطابق با آخرین استانداردهای سازمان بین‌المللی هیدروگرافی جهت ناوبری ایمن دریایی در عرصه بین‌المللی منتشر شده است که همه این موارد نشانگر حرکت جهادی جامعه مختصصان این حوزه  در دانش هیدروگرافی بوده است.

رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح افزود: شعار روز جهانی هیدروگرافی در سال ۲۰۲۰ میلادی « بکارگیری تکنولوژی های رباتیک در حوزه داده برداری های آبنگاری» است، و این در حالی است که از سال ها پیش فنّاوری طراحی و استفاده از شناورهای بدون سرنشین در حوزه جمع آوری داده‌های آبنگاری در سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و سایر بخش های مرتبط با حوزه آبنگاری با وجود تحریم ها و محدودیت های بین‌المللی به فضل الهی با تکیه بر توان داخلی و شرکت های دانش بنیان این مرز و بوم، طراحی و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

وی گفت: آنچه مسلم است با عنایت به رهنمودهای فرماندهی معظم  کل قوا در حوزه توسعه مناطق دریایی به ویژه منطقه مکران همچنین توسعه ماموریت نیروی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان دست بلند جمهوری اسلامی ایران در آبهای آزاد جهان که نتیجه آن درنگاه کلان ، تأمین امنیت تجارت بین المللی و توسعه اقتصادی کشور است.

امیر سرتیپ دوم فخری افزود: تلاش جهادی برای ایجاد جهش در توسعه، ساخت، بومی سازی و تأمین تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری مورد نیاز در حوزه هیدورگرافی و به حداقل رساندن وابستگی های این حوزه است، این امر با حضور فعال بخش های علمی و دانشگاهی کشور، حمایت، هدایت کامل سازمان ها و ارگان های حاکمیتی دست اندرکار در این حوزه محقق خواهد شد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار