۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰

حضور اساتید خارجی برای آموزش باستان شناسان زیرآب

کارگاه آموزشی باستان شناسی زیرآب با همکاری مشترک پژوهشکده باستان شناسی و یونسکو و حضور اساتیدی از انگلستان و دانمارک در بندر گنگ هرمزگان برگزار شد.
نویسنده: حسنا شمس آرا
کد خبر: ۷۰۷۲۰
src="/files/fa/news/.ir/Upload/Files/Thumbnails/176a8de1-487c-4b82-b113-75f345e24874_260_199.jpg' class='img_convert' title='حضور اساتید خارجی برای آموزش باستان شناسان زیرآب ' alt='حضور اساتید خارجی برای آموزش باستان شناسان زیرآب '>رئیس پژوهشکده باستان شناسی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: یکی از مهم ترین برنامه های پژوهشکده باستان شناسی کشور، توسعه هر چه بیشتر کاوش های باستان شناسی زیرآب در جنوب و شمال کشور است.
دکتر حمیده چوبک، بیان داشت: بنابراین برگزاری های کلاس ها و کارگاه های آموزشی جهت تربیت باستان شناسان متخصص زیرآب در دستور کار پژوهشکده قرار دارد.
وی ادامه داد: در همین راستا چندی پیش کارگاه آموزشی باستان شناسی زیرآب با حضور برخی اساتید به نام جهان از کشورهای دانمارک و انگلستان در بندر کنگ برگزار شد.
وی خاطرنشان ساخت: اساتید دعوت شده در این کارگاه آموزشی دارای تجارب عالی در زمینه باستان شناسی زیرآب هستند.
رئیس پژوهشکده باستان شناسی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، تصریح کرد: این کارگاه آموزشی با حمایت یونسکو و شهرداری شهرستان کنگ در استان هرمزگان برگزار شد.
دکتر چوبک دلیل انتخاب بندر کنگ را قدمت طولانی فعالیت های دریانوردی در این بندر عنوان کرد و گفت: این بندر از قابلیت های زیادی برای کاوشهای باستان شناسی برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه این دوره آموزشی به مدت سه روز برگزار شده بود، گفت: 15 نفر از علاقه مندان پس از ثبت نام اولیه و تایید شرایط آنها در این کلاس ها حضور یافتتند.
به گفته دکتر چوبک، اکثر این شرکت کنندگان دارای مدرک تحصیلی باستان شناسی و از مهارت غواصی نیز برخوردار بودند.
وی اذعان داشت: طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته، به زودی دوره های تکمیلی در زمینه آموزش باستان شناسی زیرآب توسط پژوهشکده با همکاری یونسکو برگزار خواهد شد.
وی تاکید کرد: بر اساس برنامه اعلام شده از سوی پژوهشکده باستان شناسی، پس از اتمام دوره های آموزشی باستان شناسی زیرآب، سه نفر از شرکت کنندگان به عضویت گروه باستان شناسی زیرآب در پژوهشکده باستان شناسی در خواهند آمد.
رئیس پژوهشکده باستان شناسی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری یادآور شد: کارگاه آموزشی بعدی، دی ماه امسال در کشور آلمان برگزار خواهد شد.
به گفته دکتر چوبک، در این کارگاه آموزشی، پنج نفر از شرکت کنندگان قبلی در کارگاه باستان شناسی زیرآب به همراه مدیر گروه باستان شناسی زیرآب پژوهشکده باستان شناسی حضور خواهند یافت.
مدیر اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان نیز در خصوص برگزاری کارگاه آموزشی باستان شناسی زیرآب در بندر کنگ گفت: شهرداری بندر گنگ در راستای برگزاری این همایش نهایت همکاری را انجام داد.
محسن ضیایی برگزاری این کارگاه آموزشی در بندر کنگ را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: بندر کنگ به لحاظ تاریخ دریانوردی در خلیج فارس بسیار مورد توجه است.
وی با اشاره به اینکه هنوز کاوش های باستان شناسی زیرآب گسترده در این منطقه صورت نگرفته است، اظهار امیدواری کرد: با تخصیص اعتبارات لازم هر چه سریعتر شاهد انجام کاوش های باستان شناسی زیرآب در این منطقه باشیم.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان، همچنین جزیره هرمز را از دیگر مکان های استان عنوان کرد که از قابلیت زیادی در زمینه انجام کاوش های باستان شناسی زیرآب برخوردار است.
ارسال نظرات
آخرین اخبار