src="/files/fa/news/.ir/Upload/Files/Thumbnails/08d4aa4c-9473-4874-9978-b7bb5010c452_260_199.jpg' class='img_convert' title='ضرورت راهاندازی مرکز تمدید دفترچه صیادان در دیلم' alt='ضرورت راهاندازی مرکز تمدید دفترچه صیادان در دیلم'>به گزارش خبرنگارمانا، بهروز قوامیفر در نشستی با تعاونیهای لنجداران استان بوشهر با بیان اینکه دیلم از قطبهای صید و صیادی و تجارت دریایی استان بوشهر است گفت: دراسکله صیادی50 متری دیلم، 51 فروند موتورلنج و 40 فروند قایق وجود دارد و به علت وسعت کم این اسکله ازدحام شناورها در آن از مهمترین مشکلات این اسکله صیادی است.
وی بر توجه به زیرساختهای بندری دیلم تاکید و تصریح کرد: اکنون این اسکله دارای مشکلاتی است که باید در توسعه اسکله، لایروبی و ایجاد امکانات زیربنایی در بندر دیلم اقدام شود.
قوامیفر با بیان اینکه تمدید دفترچه صیادان در دیلم امکان پذیر نیست افزود: صیادان دیلم برای تمدید دفترچه تردد خود باید به گناوه بروند و در صورتی که تمدید دفترچه های آنها در دیلم صورت بگیرد دیگر نیاز نیست وقت زیادی را صرف تمدید دفترچه کنند.
مدیرعامل تعاونی صیادان گناوه نیز گفت: اسکله چوبی 70 متری گناوه که اسکله ای صیادی بوده به دلیل استفاده چند منظوره از آن و گذشت سال های طولانی به طورکامل فرسوده شده است.
عبدالله بویراتی با بیان این که اسکله صیادی شمال استان بوشهر به فراموشی سپرده شده است افزود: احداث یک اسکله 50 متری برای صیادان گناوه می تواند نیاز صیادان این بندر را برطرف کند.
وی اضافه کرد: با توجه به این که ملوانی جزو مشاغل سخت و زیان آور است، بیمه این قشر از خواسته های صیادان این بندراست.
بویراتی یادآور شد: صید ترال خارج از فصل در سراسر استان نهادینه شده و هیچگونه برخوردی با عاملان آن صورت نمی گیرد و به منظور جلوگیری از تضییع حق صیادان باید با عاملان این شیوه صید برخورد شود.
وی گفت: هزینه حمل سوخت که در گذشته به وسیله شرکت نفت صورت می گرفت اکنون بر عهده صیادان است و هزینه حمل سوختی که از ماهشهر تامین می کنیم افزایش 35 درصدی داشته است.