شرکت کشتیرانی کاسکو چین قرارداد سفارش ساخت ۴۲ کشتی فلهبر به ارزش بیش از ۲ میلیارد دلار را با شرکتهای داخلی منعقد کرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: عملیات اجرایی شیرینسازی آب دریا با ظرفیت ۷ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در بخش ساحلی تنگستان با ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار به عنوان یکی از طرحهای شاخص این شرکت همزمان با هفته دولت آغاز شد.
شرکت OOCL چین از آخرین سری مگاکشتیهای خود با ظرفیت ۲۴۱۸۸ TEU با نام OOCL Portugal که توسط کشتی سازی Nantong COSCO KHI Ship Engineering (NACKS) ساخته شده رونمایی کرد.
کشتیهای برقی پرنده با سرعت ۳۰ مایل در ساعت، نسبت به کشتیهای سنتی ۸۰ درصد انرژی کمتری مصرف میکنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اینکه تولید آب شرب از تأسیسات آبشیرینکن بوشهر به حدود ۳ برابر در دولت سیزدهم رسیده، گفت: تولید آب شرب از طریق شیرینسازی آب دریا در استان بوشهر از ۳۵ هزار مترمکعب در شبانهروز در پایان دولت سیزدهم به ۱۰۵ هزار مترمکعب رسیده است.
شرکت کشتیسازی «یانگ زی جیانگ» چین با دریافت سفارشهای جدید کشتیهای در دست ساخت را به ۲۲۴ فروند کشتی به ارزش ۲۰ میلیارد دلار در نیمه اول سال ۲۰۲۴ رساند که با این کار به رکورد بینظیری دست یافت. قرار است این کشتیها تا سال ۲۰۲۸ تحویل شوند.
شرکت تولیدی توربین بادی مینگیانگ چین ساخت سکوی توربین بادی دوقلوی شناور منحصر بفرد را با همکاری شرکت OceanX که سازنده بزرگترین سکوی بادی شناور در جهان میباشد، انجام داده است. این سکو قادر است تمامی دادههای مربوط به فعل و انفعالات دریایی را در اختیار اپراتورها قرار دهد.
کوسهنهنگ روباتیک میتواند از طریق یک کنترل از راه دور بیسیم کار کند. همچنین به یک پیشرانه بیونیک چند مفصلی مجهز است. الگوهای شنای آن نیز قابلبرنامهریزی هستند.
یاردهای کشتی سازی چین در نیمه اول سال ۲۰۲۴ میلادی حدود ۵۵ میلیون DWT سفارش ساخت کشتی دریافت کردهاند که نشان دهنده افزایش ۴۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان گفت: نمایندگی صندوق ضمانت صنایع دریایی با هدف کمک به صنایع مرتبط با دریا در خوزستان راه اندازی میشود.
یک فعال بخش خصوصی خبر داد:
یک فعال بخش خصوصی از تعطیلی شرکتهای غواصی به دلیل توقف پروژههای خروج مغروقهها از آبهای اروندرود خبر داد.
روابط عمومی شرکت کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) طی گزارشی گفت: توان فنی و تجهیزات ایزوایکو از همان ساعات اولیه رخداد حادثه ناو سهند جهت بازگردانی این شناور در اختیار نیروی دریایی ارتش قرار گرفت تا یکی از سریعترین، ایمنترین و بزرگترین عملیاتهای Salvage موفق رقم بخورد.