خزر در حال ناپدید شدن؛ هشدار زمین‌شناسان درباره فاجعه‌ای خاموش

خزر در حال ناپدید شدن؛ هشدار زمین‌شناسان درباره فاجعه‌ای خاموش

دریای خزر این پهنه آبی منحصر‌به‌فرد جهان که برای قرن‌ها پشتوانه زندگی، اقتصاد و فرهنگ جوامع ساحلی بوده است، امروزه با تغییراتی چشمگیر رو‌به‌رو شده است و داده‌های علمی و مشاهدات میدانی از روند نگران‌کننده‌ای در سه دهه اخیر و «کاهش تدریجی، اما پیوسته سطح آب این بزرگ‌ترین دریاچه جهان» حکایت دارد.
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
پاکسازی بستر خلیج‌فارس توسط غواصان در هرمزگان

پاکسازی بستر خلیج‌فارس توسط غواصان در هرمزگان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان گفت: تیم غواصان پالایشگاه ستاره خلیج فارس با اقدامی داوطلبانه و زیست‌محیطی، بستر خلیج‌فارس در محدوده سواحل روستای شیب‌دراز و جزیره هنگام را پاکسازی کردند.
شنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۳
افزایش کمی تعداد تالاب‌های بین المللی کشور طی سال ۱۴۰۴

افزایش کمی تعداد تالاب‌های بین المللی کشور طی سال ۱۴۰۴

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته در سال ۱۴۰۴ قصد داریم تعداد شهر‌ها و تعداد تالاب‌هایی که ثبت کنوانسیون رامسر می‌شوند را از لحاظ کمی افزایش دهیم و نیز از لحاظ کیفی برنامه‌های مفصلی برای این تالاب‌ها در نظر داریم.
دوشنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۷
نقش شرق آسیا در گسترش غذا‌های دریایی جهان

نقش شرق آسیا در گسترش غذا‌های دریایی جهان

شرق آسیا از موقعیت مناسبی برای پیشگامی گذار جهانی به سمت سیستم‌های پایدار «غذا‌های آبی» برخوردار است. به دلیل تغییرات اقلیمی و فشار بر زمین‌های کشاورزی، غذا‌های آبی مزایای راهبردی تغذیه‌ای و زیست‌محیطی ارائه می‌دهند. آزادسازی پتانسیل آنها مستلزم شیوه‌های پایدار آبزی‌پروری، حاکمیت قوی، حمایت هدفمند از سیاست‌ها و ادغام غذا‌های آبی در چارچوب‌های ملی، منطقه‌ای و جهانی است.
يکشنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۱
۸