هوای شهر‌های شادگان، هندیجان و ماهشهر در وضعیت هشدار آلودگی

هوای شهر‌های شادگان، هندیجان و ماهشهر در وضعیت هشدار آلودگی

بر اساس داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست هوای سه شهری ساحلی و بندری شادگان، هندیجان و ماهشهر در وضعیت هشدار آلودگی قرار گرفت.
يکشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۳

آب‌های شمال غرب خلیج فارس مواج و متلاطم می‌شود/هوای بهاری در خرمشهر و آبادان

مدیرکل هواشناسی خوزستان با اعلام وضعیت زرد هواشناسی در مناطق ساحلی خوزستان گفت: آب‌های شمال غرب خلیج فارس و نوار ساحلی استان از اواخر وقت فردا (چهارشنبه) با ورود سامانه بارشی مواج و متلاطم خواهند شد.
سه‌شنبه ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۷
هوای سه شهر بندری آبادان، شادگان و ماهشهر در وضعیت قرمز آلودگی

هوای سه شهر بندری آبادان، شادگان و ماهشهر در وضعیت قرمز آلودگی

بر اساس آخرین داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور وابسته به سازمان حفاظت محیط زیست هوای سه شهر بندری آبادان، شادگان و ماهشهر در وضعیت قرمز آلودگی قرار گرفتند.
سه‌شنبه ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
مشارکت هند و استرالیا در معدنکاوی دریایی

مشارکت هند و استرالیا در معدنکاوی دریایی

اکتشاف و بهره‌برداری از منابع معدنی در بستر دریا به دلیل پیشرفت در فنّاوری اعماق، توجهات بسیاری را به خود جلب کرده است. البته، کشف گره‌های چند فلزی توسط HMS Challenger در دهه ۱۸۰۰ جهان را از وجود ذخایر معدنی در کف اقیانوس آگاه کرد. همچنین، کشف بیشتر سولفید‌های چند فلزی و پوسته‌های فرومنگنز غنی از کبالت، بستر دریا را به مخزن شناخته شده‌ای از مواد معدنی مانند مس، کبالت، منگنز، آهن، لیتیوم و عناصر خاکی کمیاب تبدیل کرده است. در این میان، فرصت‌های بزرگی در مناسبات موجود برای استرالیا و هند وجود دارد تا به طور پایدار و مسئولانه این منبع جدید مواد معدنی حیاتی را بصورت مشترک استخراج کنند.
دوشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲