۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۳

کاهش ۱۴ درصدی تجارت نفتی دریایی در سال ۲۰۲۱

نوسانات قیمت نفت، ویروس کرونا و کاهش نرخ حمل‌ونقل محموله‌های نفتی سبب اُفت ۱۴ درصدی تجارت نفتی دریایی در سال ۲۰۲۱ شد که در ۶ سال گذشته بی‌سابقه بود. در این ارتباط ۱۰ شرکت بزرگ نفتکش جهان فقط در سه ماهه اول سال جاری میلادی بیش از یک میلیارد دلار ضرر کردند.
کد خبر: ۹۱۷۴۴

کاهش ۱۴ درصدی تجارت نفتی دریایی در سال ۲۰۲۱

به گزارش گروه بین‌الملل مانا؛ بر‌اساس گزارش‌های آماری لویدز‌لیست نوسانات بی‌سابقه نفت در نرخ و تأثیر آن بر حمل‌و‌نقل محموله‌ها توسط نفتکش‌ها، سقوط تقاضا و بی اطمینانی اقتصادی ناشی از بیماری کرونا در ۱۲ سال گذشته به اوج خود رسید که اثرات خود را در بورس بالتیک نیز بر جای گذاشت.

براساس این گزارش تا ۲۲ دسامبر سال جاری میلادی ۵۶۱ میلیون تُن محصولات نفتی خام و پالایش شده در بورس بالتیک معامله شده که این رقم در مدت مشابه سال ۲۰۲۰، ۶۵۲ میلیون تُن بود.

در همین حال قرارداد‌های فروش سوخت پاک که در بورس بالتیک ثبت شده در سال ۲۰۲۱، حدود ۲۸ درصد کاهش را نشان می‌دهد، از سوی دیگر حجم سوخت‌های فسیلی معامله شده با کاهش ۶ درصدی مواجه شد.

این گزارش حاکی است در مجموع ۱۰ شرکت بزرگ جهانی در سه ماهه اول ۲۰۲۱ بیش از یک میلیارد متضرر شدند.

در پایان این گزارش آمده است بدترین روزی که در سال ۲۰۲۱ بر اثر انتشار خبر ویروس اُمیکرون برای حمل‌و‌نقل دریایی در بورس بالتیک رقم خورد ۲۵ نوامبر بود که قیمت نفت خام در یک روز ۱۳ درصد کاهش یافت که اثرات خود را بر روی حمل‌و‌نقل محموله‌های نفتی خواهد گذاشت.

ارسال نظرات
آخرین اخبار