۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹
دکتر سعیدی در گرامیداشت پنجاهمین سالگرد کشتیرانی:

پنجاه سال آینده را باشکوه تر می سازیم

مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: امیدوار هستیم بتوانیم با استفاده از هم فکری و هم اندیشی یکدیگر پنجاه سال آینده را با شکوه تر بسازیم.
نویسنده: وحید باسره
کد خبر: ۷۷۶۱۴
پنجاه سال آینده را باشکوه تر می سازیمبه گزارش خبرنگار مانا، دکتر محمد سعیدی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران صبح امروز در مراسم گرامیداشت پنجاهمین سالگرد تاسیس کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ضمن خیرمقدم گویی به میهمانان داخلی و خارجی حاضر در این مراسم گفت: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران شرکتی بوده که طی سال های گذشته باعث افتخار برای جمهوری اسلامی ایران بوده است و امیدوار هستیم طی این مراسم گرامیداشت بتوانیم از هم فکری و هم اندیشی یکدیگر استفاده کرده تا پنجاه سال آینده را با شکوه تر بسازیم.
وی ادامه داد: برای ما مهم است که آنچه در پنجاه سال گذشته انجام شده توشه و تجربه ای ارزشمند باشد تا پنجاه سال آینده را بسازیم و روزی را شاهد باشیم که این شرکت به سن صد سالگی خود برسد.
دکتر سعیدی با بیان اینکه فعالیت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران طی پنجاه سال اخیر قطعا با فراز و نشیب های بسیاری همراه بوده تصریح کرد: دوران قبل از انقلاب دوران شکل گیری این شرکت بود و دوران آغاز انقلاب اسلامی که همزمان با تحمیل جنگ به کشور بود دوران اوج گیری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت این شرکت در عصر سازندگی نیز به خدمت رسانی خود ادامه داد و پس از آن با شروع تحریم های نادرست و غیرمنطقی؛ با لطف خداوند، نیروهای ارزشمند، مدیران کارآزموده و شایسته این دوران نیز با موفقیت طی شد.
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با اعلام اینکه هم اکنون این شرکت به عنوان یک شرکت بزرگ و مگاسایز یکی از ده شرکت بزرگ کشور است، خاطر نشان کرد: امید است که در پنجاه سال بعدی فعالیت این شرکت معظم روز به روز پر رونق تر و با موفقیت فزاینده همراه باشد.
وی در ادامه اظهارات خود با برشمردن برخی از پتانسیل های بزرگ اقتصادی کشور و مناسب بودن ایران بعنوان مکانی برای انواع سرمایه گذاری ها گفت: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در نه ماهه سال 2017 حدودا 19 میلیون تن کالا را با موفقیت حمل کرده است.
دکتر سعیدی با اعلام این مطلب که برای پنج سال آینده شرکت،  برنامه کاربردی در نظر داریم، افزود: بر اساس این برنامه نوآوری و دیجیتالی شدن سیستم مورد توجه قرار گرفته است زیرا دنیا به سمت تکنولوژی های جدید پیش می رود و مانیز باید در این مسیر وارد شویم.
وی با مهم دانستن حمل و نقل ترکیبی برای حمل کالا به کشورهای منطقه از جمله کشورهای حوزه CIS تصریح کرد: یک برنامه کاربردی در این زمینه در نظر داریم تا ایران را به بازارهای مختلف بویژه بازاری که پروژه یک کمربند ـ  یک راه ایجاد می کند، متصل شویم تا از این مسیر به بازار اروپا نیز راه پیدا کنیم.
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ادامه با تاکید بر اهمیت صنایع دریایی در کشور اظهار داشت: باید صنایع کشتی سازی و تامین کننده هایی که سرمایه گذاری های کافی برای توسعه این صنعت انجام می دهند را توسعه بخشیم.
دکتر سعیدی همچنین اشاره ای به تحولات فعالیت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در پسابرجام داشت و در این باره گفت: در این زمان خطوط تازه ای را به کره جنوبی، آمریکای لاتین، اروپا و دیگر نقاط ایجاد کرده ایم.
وی با اعلام اینکه همکاری تازه با کشورهای مختلف را در دستور کار داریم ادامه داد: هدف ما این است که بهترین راهکارها را برای رونق بخشیدن به این همکاری ها ارائه دهیم.
دکتر سعیدی افزود: در آینده نزدیک مجبوریم ناوگان خود را بر اساس تقاضای جهانی به سمت دیجیتالی شدن حرکت دهیم، این شروع فعالیت ما نیست بلکه ما نیمه دوم فعالیت خود را با یک برنامه ریزی بلند مدت آغاز می کنیم.
وی در پایان اظهارات خود از کلیه مدیران ارشد سابق و اسبق کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای سال ها خدمت صادقانه تشکر و قدردانی کرد.
ارسال نظرات
آخرین اخبار